10 razloga zbog kojih će vaša kosa obožavati Kevin Murphy!

Napisao Misfit

18 kolovoza, 2020

Na tržištu je mnogo brendova za njegu kosu. No nijedan brend snagom prirode ne postiže rezultate kao Kevin Murphy.

Kosa koja je snažna, zdrava, poletna, koja svakom svojom kretnjom izražava vašu osobnost. Boja koja traje i savršeno prekriva, frizura koja je postojana. Sve je to i još puno više moguće postići prirodnim proizvodima za kosu koje je kreirao australski brend Kevin Murphy.

Godinama ga je postupno gradio svjetski poznati stilist prema kojemu brend nosi ime, Kevin Murphy. Radeći na velikim fashion revijama, osjetio je potrebu za učinkovitim proizvodima za stiliziranje kose koji ju ne oštećuju, a traju.

Nakon što je razvio liniju proizvoda za stiliziranje, došli su šamponi, regeneratori i maske, a zatim i boje za kosu. Sve redom proizvodi koji koriste snagu prirodnih sastojaka kako bi kosu učinili mekanom, zdravom i blistavom.

Da je riječ o brendu koji nudi jedinstvena rješenja za mnoge vaše izazove s kosom uvjerite se u nastavku.

Bez štetnih sastojaka uz snagu prirode

Kevin Murphy proizvodi za njegu kose ne sadrže amonijak, sulfate, parabene ni PPD. Ti sastojci imaju štetan učinak na kosu i na ljudski organizam, a često se nalaze u proizvodima za kosu. Umjesto njih, KM koristi aktivne sastojke iz prirode poput voćnih kiselina i biljnih proteina. Brend je to koji kombinira prirodnu snagu i inovativnost znanstvenih dostignuća.

kevin murphy proizvodi za kosu bez štetnih sastojaka

Zdrava kosa koju želite uz boju o kojoj sanjate

Poučeni prijašnjim iskustvom, uvjereni ste da bojenje neminovno oštećuje kosu. To je možda istina s klasičnim bojama, no ne i s COLOR.ME linijom. Ove boje hrane, njeguju i oporavljaju vašu kosu i tijekom bojanja. Za razliku od većine prirodnih boja na tržištu COLOR.ME boje traju i to mnogo duže od onih s amonijakom. A smijete ih koristiti čak i za vrijeme trudnoće i dojenja!

Snažna posvijetljena kosa

Možda želite plavu kosu, možda samo pokoji blond pramen. No bojite se suhe, lomljive, oštećene kose. Postizanje visokih tonova putem izbjeljivanja narušava strukturu vlasi. Uz Kevin Murphy dekolorante možete posvijetliti kosu do 9 tonova te je zadržati očuvanom. Bilo da je riječ o onima u obliku kreme ili praška, svi KM dekoloranti njeguju kosu za vrijeme dekoloracije.

Savršeno prekrivanje sijedih

Stres i godine donose sa sobom i sijedu kosu. To je prirodna pojava koja se sve češće javlja i kod mlađih žena i muškaraca. Ako još uvijek niste spremni nositi s ponosom svoje sijede, naše ih boje mogu savršeno zamaskirati. COLOR. ME linija jamči potpuno prekrivanje sijedih i postojanost boje. Osjećajte se sigurno, zanosno i samouvjereno!

Oporavak kose uz vrhunske tretmane

Čak i ako vaša kosa nije tretirana bojom, ona je svakodnevno izložena štetnim vanjskim utjecajima. Onečišćenje zraka, vode, sunce, sol, vlaga, sve to utječe i na kosu. Nije ona imuna ni na „unutarnji“ stres.

Svi proizvodi ovog australskog brenda imaju zaštitni faktor i svi se ponašaju i kao tretmani. Tu su i inovativne kure za kosu koje ju vraćaju u život. Ovisno o vašim potrebama, one hidratiziraju, povećavaju volumen, jačaju kosu, rade detoks ili ju pomlađuju.

Postojani oblik kose

Sigurno ste ponekad pomislili kako bi bilo sjajno da frizura s kojom izađete iz salona potraje što duže. Uz Helix škare za šišanje to je i moguće. Njihova uvijena oštrica omogućuje prirodan pokret u kosi te njen postojani oblik.

Uz tehniku šišanja škarama koje je patentirao Kevin Murphy, nećete više trebati učestalo fenirati niti gelirati kosu. A smanjit ćete i posjete frizerskom salonu jer će vam vrhovi biti duže zdravi.

helix škare za šišanje by kevin murphy

Transparentnost i podrška na svakom koraku

Za svaki KM proizvod navedene su informacije o sastojcima koje sadrži, načinu uporabe i funkciji koju ima. Na njihovoj službenoj web stranici možete ispuniti upitnik kako biste saznali koji je najbolji proizvod za vašu trenutnu potrebu. Tu je i opcija individualnih besplatnih konzultacija u Misfit salonu. Na taj način možete saznati koje sve usluge i proizvode možete kombinirati s obzirom na vaše želje i mogućnosti.

Rješenje za svaki individualni problem uz veliku paletu proizvoda

Možda je vaša kosa masna, lomljiva, neukrotiva. Možda ju želite posvijetliti ili joj pak pružiti kvalitetnu svakodnevnu njegu. Možda ste se opekli za posljednjeg posjeta frizerskom salonu. O čemu god se radilo, velika je vjerojatnost da imamo rješenje za vas. Što je situacija kompleksnija, to nam njeno rješavanje pruža veće zadovoljstvo. U Misfitu, kao 100% Kevin Murphy salonu, posebno volimo izazove.

Cijena za koju dobivate pravu vrijednost

Kao što primjećujete, ovi su proizvodi ulaganje u sebe. U kvalitetu izgleda, samopouzdanje. Novac koji ulažete u KM proizvode opravdava vrijednost koju za njega dobivate. Kevin Murphy nije brend kojeg birate zbog imena već zbog rezultata koje donosi. U ovom slučaju, visoka kvaliteta znači visoku cijenu, a ne obratno. Ulaganje u sebe uvijek se višestruko isplati.

Nježan prema kosi, odgovoran prema okolišu

Posljednje, ali nipošto manje važno. Ovaj brend iznimno brine o okolišu. Počevši od korištenja prirodnih sastojaka koji ne štete okolišu ni životinjama do biorazgradivih i pakiranja načinjenih od reciklirane plastike.

Spomenimo i eko glave za tuš koje troše i do 65% manje vode, a pružaju učinkovitije i kvalitetnije ispiranje kose. Tu je i linija proizvoda napravljena za vegane, kao i linija proizvoda bez glutena. Također, KM je u potpunosti cruelty-free brend!

Ako smo vas zainteresirali za Kevin Murphy priču, više o njoj saznajte na službenoj stranici. U slučaju da jedva čekate baciti oko na široku paletu proizvoda, posjetite naš web shop i pronađite svoju idealnu kombinaciju!

.

Više blogova…

WordPress Image Lightbox Plugin