zdrava kosa na prirodan način

Misfit u Zadar ekskluzivno donosi liniju proizvoda za njegu, oblikovanje i bojenje kose Kevin Murphy. Riječ je o jedinstvenom brendu koji koristi snagu prirodnih sastojaka kako bi kosu učinio snažnom, podatnom i savršeno stiliziranom. Osnovao ga je svjetski poznati australski stilist Kevin Murphy. Radeći u području visoke mode, osjetio je potrebu za proizvodima koji će učinkovito stilizirati kosu bez da ju oštećuju. U tome je slijedio istu filozofiju koja se primjenjuje u njezi kože. Osmislio je proizvode za svaki tip kose koji ju hrane i oporavljaju dok ju čiste, stiliziraju i boje.

Kevin Murphy Image

Pionirski brend

koji brine o okolišu

 

Briga o okolišu jedna je od ključnih vrijednosti brenda. Pakiranja proizvoda napravljena su od biorazgradivih materijala ili se mogu u potpunosti reciklirati. Prvi je beauty brend koji nudi pakiranja nastala od plastike sakupljene iz oceana. Misfit je 100% Kevin Murphy salon. Uz njihove proizvode za kosu te Helix škare za šišanje, koristimo i Kevin Murphy eko glave za tuš. Osim što smanjuju potrošnju vode i do 65%, Kevin Murphy eko glave za tuš čiste vodu od kamenca i klora. Posebno dizajnirana glava za tuš omogućuje učinkovitije i održivije pranje te tri puta brže ispiranje kose.

Veganski & proizvodi

        za kosu bez glutena

 

Kevin Murphy u potpunosti je cruelty-free brend. Ne testira na životinjama niti koristi sastojke koji bi mogli naštetiti njima ili okolišu. Neki proizvodi ipak sadrže sastojke poput meda. Zato je Kevin Murphy kreirao posebnu liniju za vegane bez sastojaka životinjskog podrijetla. U njoj se mogu pronaći proizvodi za pranje, njegu, stiliziranje kose te oni za obnovu boje. U ponudi je i linija proizvoda bez glutena.

Kevin Murphy Image

COLOR.ME, prirodne

boje za kosu koje traju

 

Ono što se nalazi u bočici, jednako je važno kao i boja koju ostavlja na kosi, filozofija je Kevin Murphya. COLOR.ME linija donosi prirodne boje za kosu s visokom razinom učinkovitosti, koje vlaže i pomlađuju kosu, a ne oštećuju ju. Bez amonijaka, sulfata, parabena i PPD-a, COLOR-ME boje za kosu koriste snagu aloe vere, shea maslaca, meda i nara. Za razliku od većine prirodnih boja na tržištu, COLOR. ME boje savršeno prekrivaju te su iznimno postojane. COLOR.ME boje za kosu sigurne su za trudnice. Temeljene na snazi aktivnih prirodnih sastojaka, ne sadrže štetne tvari.

pH.D, transformer boje

 

pH.D inovativan je proizvod koji sprječava oksidaciju te nježno boji kosu bez da mijenja njenu strukturu. Idealan je za oporavak kose. Obnavlja ju te joj daje sjaj. pH.D odlično je rješenje za početne sijede kao i za one koji ih žele stopiti s ostatkom kose. Daje prirodne rezultate, a posebno će ga obožavati plavuše. Nanosi se na cijelu dužinu kose te omogućuje održavanje blond tonova. Bogat flavonoidima i vitaminom C, pH.D zaglađuje i smiruje kosu, čak i onu hrapavu te suhu. Uz ovaj proizvod trajne boje mogu postati polu trajne!

Svoju KM kombinaciju možete nabaviti u našem web shopu kao i u Misfit salonu u Zadru. Uz puno iskustva te na temelju povratnih informacija klijenata, pomažemo vam odabrati proizvode koji najbolje odgovaraju vašim potrebama! Zatražite online podršku ili se predbilježite na besplatne konzultacije kod certificirane KM stilistice Mihaele Biljan!

WordPress Image Lightbox Plugin